fredag 12. mai 2017

Livet som var ment for deg 
av Kristin Harmel


Kate er musikkterapeut og bor i New York. For 12 år siden mistet hun mannen sin Patrick i en bilulykke. Patrick var alt for henne, og hun levde et liv hun elsket. Etter at hun ble enke, har livet stått på vent, men nå er hun endelig kommet så langt videre i livet sitt at hun skal gifte seg med den kjekke og vellykkede kjæresten Dan. Alle synes de passer bra sammen og livet er perfekt. Natten etter at de forlover seg, begynner Kate å drømme merkelige drømmer om Patrick. I drømmene lever han, og de har en datter sammen som heter Hannah. Tida de lever i er nå som om det er en parallell verden.

Drømmene er så livaktige, og de føles så riktige at Kate ønsker å fortsette å drømme, å forbli i drømmeverdenen. Forsøker drømmene å fortelle henne noe, eller er det bare hun som er redd for å gripe den nye sjansen til å bli lykkelig?

Datteren i drømmene er hørselshemmet, og dette får Kate til å begynne på tegnspråkkurs. Tegnspråkkursinstruktøren jobber innenfor fosterhjemstjenesten, og gjennom han får Kate en ekstrajobb som musikkterapeut for hørselshemmede fosterbarn. Det blir et nytt liv for Kate som gjør at hun begynner å tenke nytt om en del faktorer i livet sitt.


Forfatteren har tidligere gitt ut «Så lenge det er stjerner på himmelen», som jeg også likte svært godt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar