onsdag 11. desember 2013

Bøker til jul?

Øynene på veien, hendene på rattet
av Hans Petter Laberg


Hans Petter Laberg skriver rått, nært og troverdig. Boka handler om det som skjer når en ulykke rammer: ”Hva var det?” spurte jeg. Han svarte ikke. Bilen stoppet ikke helt. Vi var de eneste på veien her. ”Ser du noe?” sa jeg. Han ristet sakte på hodet mens han gransket det som var bak oss. ”Vi må gå ut og undersøke,” sa jeg. ”Ingen vits i det,” svarte han. Jeg tok tak i ham. ”Vi må kjøre tilbake og se hva vi traff!” sa jeg.


Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Easy
av Tammara Webber
Det er første året på college, men for Jaqueline blir ikke året slik hun hadde tenkt. Kjæresten gjennom tre år slår opp, og kjærlighetssorgen er uutholdelig. Så møter hun Lucas, skolens kjekkeste - en mystisk type som tegner på forelesning, en tøff motorsykkelfyr og sjarmerende Starbucks-barista. Men Lucas er hemmelighetsfull og fjern. I tillegg vil eks-kjæresten ha henne tilbake. Hvem sa at kjærlighet er lett?
 
Se om boka er ledig på biblioteket her.
 
 
 
 
 

Petter fra Oslo

av Ben Ormstad

Petter har en mor som er glad i alkohol, en sjenert far, en treningsnarkoman av en bror og en lillesøster med et grovt språk. Petter har tidligere blitt mobbet, men er nå god venn med alle. Da han får vite at familien skal flytte fra Oslo, får han sjokk. Han vet helt sikkert at livet aldri vil bli det samme igjen når han får vite hvor de skal flytte.
 
Her kan du lese mer om boka og forfatteren.
Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.
 
 
 
 
 
Guinness World Records 2014
Her har du årets utgave av Guinness World Records. Du kan blant annet lese om 20 smidige mennesker som skviset seg inn i en Smart-bil samtidig, om Xie Guizhong fra Kina som har satt en rekord med 41 armhevinger på én finger på 30 sekunder og om et sted i Kenya som har haglstormer gjennomsnittlig 132 dager i året.
Her ser du om boka er ledig på biblioteket.
 

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar