mandag 28. oktober 2013

Tumbling dice
av Pål Gerhard Olsen


Daniel og kompisen Joachim skal til familiens sommerhus på Korsika. På vei nedover blir bagen først borte. Deretter blir Daniel frastjålet bagen, og han forstår raskt at bagen inneholdt mer enn han var klar over. Hva inneholdt bagen, og hvem plantet det der – og hvem er ute etter det? Dette er en intens actionthriller fra Pål Gerhard Olsen.
Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.Glassbyen
av Cassandra Clare

Dette er bok 3 i serien Skyggejegerne. Det er kaos, og skyggejegerne må bestemme seg for om de skal kjempe sammen med eller mot vampyrer, varulver og skapningene fra New Yorks underverden. Jace og Clary må også gjøre et annet valg: Skal de forfølge kjærligheten de vet er forbudt eller ikke?
Her ser du om boka er ledig på biblioteket.
 
 
 
 
 
 
Glemsel
av Anthony Horowitz
Endelig er bok fem om De fem utvalgte her. Dette er den spennende avslutningen på Anthony Horowitz overnaturlige grøsserserie. Den siviliserte verden har gått under, og de overlevendes siste håp er de fem utvalgte. Imidlertid er en av dem en forræder, men uten han kan de heller ikke vinne.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.


Dolken

av Alyson NoëlDette er andre bok i serien De utvalgte. Serien er en kjærlighetshistorie fra New Mexicos ørken. Daire Santos må kjempe mot mørke krefter for å redde verden fra undergangen. Hun kan reise mellom de dødes verden og vår verden. Daire må stoppe en mektig familie av mørke trollmenn og trodde aldri at hun ville forelske seg i en av dem.
Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.

 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar