fredag 13. desember 2013

Flere bøker til jul

Her er noen flere tips til lesestoff i jula:


Busemannen
av Knut Nærum m. fl.:

Skal du lese bare en parodi på Harry Hole skrevet av alt for mange forfattere, er denne den rette å velge.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Sikre tegn på din død

av Torkil Damhaug
På Akershus universitetssykehus forsvinner en pasient, men han blir funnet i et kott i kjelleren samme natt – død. Spor peker i flere retninger, og tidligere rettsmedisiner Jennifer Plåterud undersøker liket. Imidlertid vet hun ingenting om hvor tett involvert hun selv er i drapet. Dette er en ny psykologisk thriller fra Torkil Damhaug.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Og fjellene ga gjenlyd

av Khaled Hosseini


Vi er i Afghanistan i 1952. Søsknene Abdullah og Pari bor sammen med faren og stemoren i den lille landsbyen Shadbagh. Faren er arbeidsledig, og familien lever i fattigdom. En dag reiser søsknene sammen med faren til Kabul, lykkelig uvitende om skjebnen som venter dem. Boka tar oss med til ulike generasjoner og kontinenter. Khaled Hosseini skriver blant annet om mellommenneskelige forhold og om hvordan vi ofte blir overrasket av dem som står oss nærmest.
Er boka ledig? Det ser du her.
 
 
 
 
 
Pondus eliteserien
av Frode Øverli
Livet som pubeier inneholder jevnlig omgang med diverse tvilsomme personer. Men idet Pondus trodde han hadde sett alt, dukker damemagneten Eddie opp. Han får til og med Jokke til å skamme seg. Denne Don Juanen rydder dansegulvet og går aldri ensom hjem i natten.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar