fredag 13. februar 2015

Torsdag 19. februar er det foredrag om slektsforskning. Se hjemmesida vår: http://www.ostre-toten.folkebibl.no/hekta-paa-slekta-kurs-i-slektsforskning.5690525-279975.html 

Ei ny bok om slektsforskning har vi også fått inn:
På sporet av familien
av Liv Marit Haakenstad

Boka viser hvordan vi kan søke etter slekta ved hjelp av Internett og i ulike arkiver. Vi får også informasjon om metoder og teknikker som vi kan bruke. Det er også viet et kapittel til DNA og slektsgransking. Boka har praktiske eksempler og oppgaver med svar på hvordan vi kan finne vår egen slekt.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.Flere nye bøker er kommet inn på biblioteket. Her er et par:

Hopp da, så blir vi kvitt deg
av Tanja Wibe-Lund


Boka forteller om Tine-Mari Lyngbø Mjåtveit som ble mobbet gjennom hele sin barndom og ungdomstid. Da hun ble voksen, tok barnevernet fra henne babyen etter det som startet med en bekymringsmelding fra en mobber. Hun måtte kjempe over et år for å blir hørt, trodd og akseptert som mor.
Boka inneholder forskning som forteller om skadevirkninger mobbeofre bærer med seg over i voksen alder. Den gir også råd og refleksjoner, og både mobbere, ofre, pårørende og eksperter kommer til orde. En viktig bok om mobbing.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.En himmel av brev 
av Alyson Richman


Vi er i Portofino i Italia i 1943. En ung kvinne med falske papirer går av båten i den lille landsbyen. En fremmed mann dukker plutselig opp og sier at han kjenner henne. En soldat som har stoppet henne, lar henne gå. Hennes eneste sjanse til å overleve er å følge den ukjente mannen til huset hans på klippene.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar