onsdag 27. februar 2013

Nye filmer på biblioteket

Flukt

Norsk actionfilm fra skaperne av Fritt Vilt.
Det er noen år etter Svartedauden, og en fattig familie reiser ut for å finne bedre levekår. De blir angrepet av en røverbande, og Signe på 19 år blir tatt til fange. Hun føres til bandeleiren, og snart forstår hun at hun er tiltenkt en skjebne verre enn døden. Dermed er eneste løsning å flykte. Flukten blir imidlertid oppdaget, og røverbanden tar opp jakten på henne.

Filmen har 15 års grense, og du ser om den er ledig på biblioteket her.

Skyfall

Dette er den 23. og foreløpig siste James Bond-filmen. Daniel Craig har hovedrollen som den britiske agenten for tredje gang. Judi Dench, Ralph Fiennes og Javier Bardem (som erkeskurken Raoul Silva) er også av dem vi kan se i denne filmen.

Den kvinnelige sjefen for MI6 - M - blir innhentet av fortiden, og det gjør at Bonds lojalitet til henne settes på prøve. Det er selvfølgelig agent 007 som må finne og ufarliggjøre trusselen når MI6 blir utsatt for angrep – uansett hvor mye det vil koste ham personlig.

Filmen har 15 års grense, og her kan du se om den er ledig på biblioteket.

Ted

Dette er filmen om verdens frekkeste teddybjørn. Mark Wahlberg spiller John Bennett som deler leilighet med kvinnen i sitt liv, Lori (Mila Kunis) – og en helt levende kosebamse, Ted.

Som liten fikk John sitt høyeste ønske oppfylt da favorittkosedyret kom til live. Ted er ikke fullt så sjarmerende som voksen. Han er blitt en hasjrøykende, vattfylt alkoholiker, og han stikker stadig kjepper i hjulene for eieren sin.

Filmen har 15 års grense, og du ser om den er ledig på biblioteket her.

En kongelig affære

Filmen handler om forholdet mellom Christian VIIs tyske livlege Johan Struensee og den engelskfødte dronningen av Danmark, Caroline Mathilde. Dette er kanskje det største kjærlighetsdramaet i Danmarks historie, og foregår i begynnelsen av 1770-årene. I hovedrollene finner vi Mats Mikkelsen, Alicia Vikander og Mikkel Følsgaard.

En Kongelig Affære er en gripende fortelling om et lidenskapelig og forbudt kjærlighetsforhold som forandret en hel nasjon, men det er også et drama om modige idealister som risikerte alt for å bane veien for frihet til folket.  

Filmen har 11 års grense, og her ser du om den er ledig på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar