fredag 8. januar 2016

Nytt år og nye muligheter. 
Her er noen bøker på nyåret:

Offer uten ansikt 
av Stefan Ahnhem


I en sløydsal blir en sløydlærer funnet drept og ved siden av ligger et gammelt klassebilde fra 9. klasse. Lærerens ansikt er krysset over. Etterforsker Fabian Risk er tidligere klassekamerat av sløydlæreren, og snart blir det klart at morderen har flere ofre på listen. Etterforskningen blir utfordrende for Fabian i det han er både etterforsker og potensielt offer. Når blir det hans tur?
Boka er skrevet på en intelligent måte og er en psykologisk kriminalroman om hvordan mobbing og neglisjering kan gjøre et menneske til et monster. Historien handler også om hevn og det å ikke forsvinne inn i glemselen selv etter døden.
Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

En hjelpende hånd 
av Gillian Flynn


Dette er en liten bok med en spøkelsesfortelling. En ung kvinne tjener til livets opphold ved hjelp av småsvindel, seksuelle tjenester og spåkonevirksomhet. En ny kunde, Susan Burke, kontakter henne en morgen. Susan vil ha hjelp fordi livet hennes rakner, og den unge kvinnen ser på henne som rik og ulykkelig – og en kilde til gode inntekter. Imidlertid er det snart den utspekulerte unge kvinnen som bli fanget i en nifs kamp om å avsløre ondskapen og hvordan hun kan unnslippe den. 
Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.


Fordi jeg elsker deg 

av Helene Uri


”Fordi jeg elsker deg” handler om Elin som går på videregående skole. Hun møter Fredrik som har verdens største smil. Han sjarmerer alle og vet alltid hva han skal si. Tenk at han er blitt Elins kjæreste! Hun føler det som om hun er hovedpersonen i en romantisk film. Så begynner tekstmeldingene fra Bjørn å tikke inn. Bjørn er en bekjent av Fredrik, en bekjent som Fredrik allerede har advart mot. Og kanskje er ikke alt like greit med Fredrik heller. Boka er en historie om kjærlighet og forelskelse, men også om manipulering, mishandling og svik. 
Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Slipp hold 

av Heidi Sævareid

Mari og Torger har vært sammen lenge, men Mari vet fremdeles ikke hvor hun har han. Mari bor i kollektiv med tre andre, og da Oliver flytter inn, blir hun samtidig kjent med et annet miljø enn hun vanligvis vanker i. Torger synes Mari er pysete, men det er mange ting hun ville prøvd som han aldri ville gjort. Hvor langt er hun villig til å gå for å sprenge nye grenser, og går det an å overgi seg til noe uten å gi opp hele seg?  
Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar