torsdag 6. november 2014

Noen nye fagbøker:

200 år på 200 sider
av Frank Aarebrot

Denne boka er skrevet som et foredrag i bokform etter suksessen med hans 200 minutters lange foredrag på NRK. Aarebrot er pedagogisk og sprudlende i formidlingen sin og tar oss med fra grunnloven ble til på Eidsvoll og fram til vår egen tid. Boka er rikt illustrert.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.


Alf Prøysen
av Ove Røsbak


I år er det 100 år siden Alf Prøysen ble født, og denne boka er en gjenutgivelse i den forbindelse. Boka inneholder Prøysens barndomsår, hans forhold til moren, ungdomssårhet og ønsket om å finne sin egen vei som dikter. Den handler også om Prøysens kamp for å få være seg selv i en verden som kanskje ikke var klar til å akseptere ham. Boka er utgitt på Aschehoug forlag.
 
Er boka ledig? Det ser du her.

Hvem Hva Hvor 2015Denne årboka inneholder en oversikt over hva som skjedde inne politikk, film, litteratur, teater, musikk og vitenskap i året som gikk. Siden det er Grunnlovsjubileum, har boka fyldige artikler og bilder fra feiringen av 200-årsjubileet. Det er også artikler om vinter-OL og fotball-VM. Boka har også oversikter over innbyggertall i alle verdens land og alle norske kommuner – og den gir oss svaret på hvordan været faktisk var. Årets utgave er den 75. utgaven av Hvem Hva Hvor.
 
Her ser du om bok er ledig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar