mandag 28. april 2014

De falne englers by
av Cassandra Clare

Dette er fjerde bok i serien om skyggejegerne. Clary har det tilsynelatende bra. Hun er tilbake i New York, trener på å bli skyggejeger, og hun kan kalle Jace kjæresten sin. Så begynner Jace å ta avstand fra henne, og Clary forstår at det er på grunn av henne det skjer en rekke hendelser som kan gjøre at hun mister alt hun elsker – også Jace.
Se her om boka er på biblioteket.

Opprøreren

av Veronica Roth

Dette er den andre boka i serien Divergent. I Opprøreren er det krig mellom fraksjonene. Tris Prior må ta valg hun aldri trodde hun måtte ta – valg som er enda mer ugjenkallelige og kraftfulle. Sider må velges, og hemmeligheter vil oppstå. Filmen basert på den første boka går nå på kino, og det blir etter hvert film av denne boka også.

Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.
Sønnen
av Jo Nesbø
Dette er den ferskeste boka fra Jo Nesbø, men for en liten stund har han forlatt Harry Hole. I Sønnen møter vi narkomane Sonny som har sittet i fengsel siden han var atten år. Han finansierer forbruket sitt ved å sone for andres forbrytelser. Sonnys far var politimann, men er nå død. Når en nær venn og kollega av faren dukker opp, er det for å etterforske et drap som knyttes til Sonny. Sonny rømmer imidlertid, og han har mye å hevne.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar