mandag 29. april 2013

Lykkefinneren
av Edward van de Vendel og Anoush Elman

I denne boka følger vi Hamayun. Han reiser fra Afghanistan under en dramatisk flukt og ender opp i Nederland. Men livet i eksil blir stadig mer komplisert. Boka er skrevet av en etablert forfatter og et ungt menneske som har en spesiell livserfaring.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.  

Skjult
av P. C. Cast


Dette er den tiende boka i suksess-serien House of Night. Serien skrives av P. C. Cast og datteren hennes Kristin Cast, og den handler om tenåringsjenta Zoey som lever et helt vanlig liv til hun blir merket av en vampyrutsending og vil utvikle seg til å bli en vampyr. Hun må komme seg til vampyrskolen House of Night så fort som mulig. Her vil hun være til hun blir en fullblods vampyr – så sant kroppen hennes ikke motsetter seg forvandlingen. Da vil hun i så fall dø. Hittil har hun overlevd ni bøker, og det er planlagt utgitt 12 bøker i serien. Her er det både action, lidenskap og spenning.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Vakkert mørke
av Kami Garcia og Margaret Stohl

Dette er bok to i serien Beautiful Creatures. Ethan Wate kjeder seg i sørstatsbyen Gatlin, helt til han møter Lena Duchannes. Hun viser han en hemmelig verden der en forbannelse har merket Lenas familie i generasjoner. Bok en - Vakre skapninger - er filmet og har gått på kino i vår.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.


Arven
av Alyson Nöel


Forfatteren av serien De udødelige har gitt ut bok 1 i en ny serie:  De utvalgte. Tittelen på denne første boka er Arven. Vi blir kjent med Daire Santos. Merkelige ting hender henne, og i drømme dukker det opp en helt spesiell gutt. Moren blir bekymret og sender henne til bestemoren, som forstår at Daire har fått et kall til å være en av De utvalgte. Hun er en som kan reise mellom to verdener og bevege seg mellom det levende og det døde.  

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Pandemonium
av Lauren Oliver


Dette er bok to i en trilogi. I bok 1 møtte vi Lena Haloway. Der hun bor blir ungdommene kurert mot kjærligheten den dagen de fyller atten år. Kjærlighet blir sett på som en sykdom fordi den tidligere fikk folk til å gjøre hva som helst, til og med lyve og drepe. Lena har sett fram til den dagen hun skal kureres. Hun ser på livet uten kjærlighet som trygt, forutsigbart og lykkelig. Men nittifem dager før hun skal til behandlingen, skjer det utenkelige…. I Pandemonia gnistrer det av hard motstanskamp, forbudt kjærlighet og revolusjon. Dette er en bok for dem som elsket Dødslekene.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar