torsdag 26. april 2012

Min tid kommer
av Nina Vogt-Østli

Hans Petter har det tøft. Han har en fraværende mor og en far som stadig skuffer. På skolen blir han mobbet. Så får han kontakt med ei jente på nettet som påstår hun kontakter han fra framtida. Jenta forteller at noe forferdelig kommer til å skje og at han kanskje er den rette til å hindre det. Dette er en uhyggelig fortelling om et ungt menneskes utvikling mot rendyrket ondskap.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.

Verdensredderne
av Simon Stranger

Dette er en frittstående bok om 17 år gamle Emilie. Emilie ble vi kjent med i Strangers forrige ungdomsroman, Barsakh. I ”Verdensredderne” blir Emilie involvert i en ungdomsaksjonsgruppe som kaller seg Verdensredderne. Medlemmene er på Emilies alder og litt eldre. De markerer sin motstand mot blant annet barnearbeid og dyremishandling. I begynnelsen er aksjonene ganske uskyldige, men de utvikler seg til å bli stadig mer avanserte og risikable. Verdensredderne er en politisk spenningsroman.

Du kan se om boka er ledig på biblioteket her.

Evig din
av Alyson Noël

Enda en ny bok i serien De udødelige, og dette er den tiende og siste i rekken. Endelig oppdager Ever og Damen den egentlige grunnen til at de stadig rives vekk fra hverandre. Sannheten er funnet, men fremtiden deres avhenger av en siste avgjørelse. Les den dramatiske og spennende slutten.

Se om boka er ledig på biblioteket her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar