onsdag 23. mai 2012

Respekt
av Jon Ewo

I denne boka finner vi to hardcore-historier. Historiene er fortalt av to kriminelle brødre som begge lever på samfunnets skyggeside. I den første historien møter vi storebroren som er opptatt av fortjeneste og ønsker å utfordre ligaens øverste ledd, noe som får blodige konsekvenser. I den andre møter vi lillebroren. Han har tidlig lært gatas harde regler. Etter storebrorens fall er han opptatt av å sette seg i respekt.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.




Smaragdgrønn
av Kerstin Gier

Nå er bok nummer tre i trilogien ”Kjærlighet til alle tider” kommet. Gwendolyn har kjærlighetssorg og ringer bestevenninnen sin, spiser sjokolade og velter seg i ulykken i ukevis. Hun er tidsreisende mot sin vilje og trenger egentlig energien sin til blant annet å overleve. For trådene som den tvilsomme greven av Saint Germain har spunnet i fortiden, drar seg nå også i nåtiden sammen til et farlig nett. For å komme på sporet av hemmeligheten må Gwendolyn og Gideon - kjærlighetssorg eller ikke - ikke bare danse menuett sammen på et storslått ball på 1700-tallet, men også kaste seg hodekulls ut i eventyret i enhver tid.

Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.




Blackout
av Elen Fossheim Betanzo

Fem ungdommer, tre døgn, en fest og en hund. Maria elsker Lukas så mye at hun vil gjøre alt for å beholde ham. Sebastian vil bli den nye Pablo Neruda, men skriver nesten bare dikt som handler om Irina. Siss er blitt så tynn at hun har forsvunnet bort fra Maria, men hun nærmer seg Sebastian mer og mer. Joakim går andre klasse om igjen. Det eneste positive med dét, er at han kan se på Irina hver dag. Irina vet at hun er best, en ekte stjerne, og om morgenen synger hun på bussen. Men så kom festen. Hva skjedde da alt ble svart den natten? Blackout handler om Maria, Sebastian, Siss, Irina og Joakim. Og Herr Pei, da. De vil for alt i verden bli sett av hverandre, de vil inn i hverandres liv, og de krever hverandres oppmerksomhet på forskjellige måter.

Her ser du om boka er ledig på biblioteket.



Brennende hjerter
av Simone Elkeles

Her kommer den etterlengtede oppfølgeren til Perfekt kjemi og Grenseløs kjærlighet. Luis Fuentes er en god gutt. Han har ikke den samme uroen i seg som storebrødrene Alex og Carlos. Luis er flink på skolen, morsom og godt likt, og han drømmer om å bli astronaut. Men når han forelsker seg i en jente han absolutt ikke burde forelske seg i, trekkes han inn i en ny og farlig verden. Det livet han trodde gikk på skinner, tar en brå vending da han oppdager ting han helst ikke vil vite om sin egen familie. Det lyse sinnet til Luis mørkner. Er han en bad boy, han også, akkurat som brødrene? Er adrenalin-kickene han er så avhengig av, ikke lenger nok? Kommer han til å ødelegge alt han har oppnådd, bare på grunn av en jente og gjengen han så langt har klart å holde seg unna? Brennende hjerter har vi bare som lydbok.

Er boka ledig på biblioteket? Det ser du her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar